Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musical

8 oktober 2019 @ 08:00 - 17:00

Toneelspelers gezocht! 

Stoere rovers, griezelige vogelheksen en live muziek gespeeld door spelers uit Loenen en omgeving! Op zaterdag 15 februari brengt muziekvereniging OLTO het verhaal van “Ronja de Roversdochter” op de planken. Een prachtige combinatie van toneel en muziek voor jong en oud. Voor het zover is, moet er natuurlijk flink geoefend worden! De muziekvereniging is nog op zoek naar een paar spelers in de leeftijd van ongeveer 7 tot 15 jaar. 

Dus houd jij ook van toneelspelen? Doe dan mee met de musical “Ronja de Roversdochter”.  In vijftien lessen op woensdagavond van 18.15 – 19.15 uur in dorpscentrum ‘de Brink’ oefenen we met een gezellige groep kinderen. We starten na de herfstvakantie op woensdag 30 oktober. 

De lessen worden gegeven door de ervaren toneeldocent Sandra Boogert. Juf Sandra is in het dagelijkse leven leerkracht op een basisschool en toneelspelen is haar grote passie. De kosten voor het hele project zijn 75 euro. Tijdens de uitvoering zal muziekvereniging OLTO de musicalmuziek spelen. Schrijf je snel in, want vol = vol! musical@olto.nl

Gegevens

Datum:
8 oktober 2019
Tijd:
08:00 - 17:00