Zomerconcerten OLTO

???? Kom genieten van een muzikaal spektakel! ????

✨ Op donderdagavond 4 juli houden wij ons jaarlijkse zomerconcert in Loenen. Deze avond zullen ons opleidingsorkest en ons harmonieorkest weer van zich laten horen. Beide orkesten staan deze avond onder leiding van dirigent John Brouwer. Het concert wordt bij mooi weer gehouden op de parkeerplaats van Dorpscentrum De Brink. Bij slecht weer zullen wij binnen optreden. Kom luisteren naar een gevarieerd programma met prachtige muziekstukken voor iedereen. ????

Heb je donderdagavond gemist of wil je gewoon nog een keer genieten van onze vereniging? Geen probleem!

Op zaterdag 6 juli om 14:30 uur spelen wij hetzelfde programma tijdens het AMF muziekfestival in de Rabozaal van Orpheus, Apeldoorn. Dit festival wordt gehouden omdat de Apeldoornse Muziek Federatie dit jaar 90 jaar bestaat.

14 muziekgezelschappen en 17 koren treden de gehele dag (van 12:00 uur tot 23:00 uur) op in Orpheus. Het programma van deze dag is te zien op de foto hieronder. ????

Vieren jullie dit met ons mee?

???? Datum en Tijd: Donderdagavond 4 juli om 19:30 uur en zaterdagmiddag 6 juli om 14:30 uur

???? Locatie: Dorpscentrum De Brink, Loenen en Orpheus Apeldoorn

???? Toegangskaarten: Beide concerten zijn gratis toegankelijk. Voor het AMF festival op zaterdag 6 juli heb je wel een toegangsticket nodig. Deze is gratis te reserveren via https://www.orpheus.nl/…/ape…/apeldoorns-muziek-festival of te halen aan de kassa van Orpheus.

Wij kijken ernaar uit om jullie te zien! ????????