Muziek opleiding

Met ingang van het volgende seizoen 2018/2019 gaan er een paar dingen veranderen in onze muziekopleiding.

De lessen werden tot vorig jaar verzorgd door Markant uit Apeldoorn. Markant heeft ons (jammer genoeg) toen laten weten dat zij niet meer de opleidingen zal verzorgen. Omdat wij het erg belangrijk vinden dat onze leden goed muziekonderwijs kunnen blijven volgen hebben wij een oplossing gezocht en gevonden om het hoofd te bieden aan de ontstane situatie.

OLTO zal zorgen dat er contacten met docenten zijn en blijven voor de verschillende instrumenten waarin lesgegeven moet worden. We vragen voortaan van de docenten en leerlingen om zelf onderling afspraken te maken. De betaling van het lesgeld gebeurt vanaf het nieuwe schooljaar rechtstreeks aan de docent door de leerling/ouder/verzorger en loopt dus niet meer via OLTO. Hoewel OLTO net als nu niet verantwoordelijk is voor de muziekopleiding, zullen we wel goed contact onderhouden met docenten en leerlingen.

We zullen ons er daarnaast voor inzetten dat de lessen in Dorpscentrum Brink in Loenen gegeven blijven worden, en dat er voor alle instrumenten docenten beschikbaar zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van muzieklessen, graag een instrument wilt leren spelen of meer informatie wilt kunt u contact opnemen met ons bestuurslid jeugd & opleiding via jeugd-opleiding@olto.nl