160 jaar lidmaatschap

Zaterdag 2 december, werden jubilarissen Rinus van Ark (81, 60 jaar lid), Erik Kersten (58, 50 jaar lid) en Marcel Dammers (59, 50 jaar lid) in het zonnetje gezet.

De drie leden met partners werden traditiegetrouw thuis opgehaald door voorzitter Marcel Mooij in een versierde huifkar.

Bij aankomst in Dorpscentrum De Brink Loenen stonden alle leden en genodigden de jubilarissen op te wachten in een erehaag.

Marcel Mooij sprak de drie leden toe met mooie woorden en overhandigde hen een oorkonde en speld.

Erik Kersten en Marcel Dammers zijn tevens benoemd tot erelid voor al hun verdiensten binnen de vereniging. Beiden halen al jarenlang het oud papier in Loenen op tijdens de eerste zaterdag van de maand. Ook hebben beide heren door de jaren heen zitting gehad in diverse commissies. Marcel Dammers is daarnaast ook nog acht jaar voorzitter geweest. Marcel Mooij noemde hen échte drijvende krachten binnen de vereniging.

Rinus van Ark werd in 2013 al benoemd tot erelid voor al zijn verdiensten binnen de vereniging. Ook hij heeft jarenlang oud papier gehaald.

Later op de middag kwam Sinterklaas langs om de jubilarissen te feliciteren en hen een cadeau te overhandigen. ????

Ook De Boerenkapel was aanwezig en bracht een aantal feestelijke nummers ten gehore. Leden en genodigden genoten ondertussen van een hapje en een drankje.

Wij vieren dit jaar niet enkel het jubileum van Rinus, Erik en Marcel maar ook ons eigen 110-jarig jubileum. Wij sluiten het jubileumjaar af met ons jubileumconcert op zaterdag 9 december om 20:00 uur in Dorpscentrum De Brink.