Zomerconcert OLTO zeer geslaagd!

Op zondag 3 juli heeft muziekvereniging OLTO haar zomerconcert gehouden bij VV Loenermark.

Het was een extra bijzonder concert omdat ook de leerlingen van de basisscholen De Poort en De Tweede Stee aanwezig waren. Zij volgen het project ‘Cultuur Met Kwaliteit’. Muziekdocent Patrick de Heus heeft de afgelopen maanden hard gerepeteerd met alle leerlingen. De kinderen hebben onder andere uit volle borst meegezongen op “Banaan” en meegespeeld op de P-bones (kleurrijke kunststof trombones) op “Shut up and dance”. Er was onwijs veel belangstelling!

Ladyspeaker Julia Arendsen nam het publiek mee in de verhalen achter de gespeelde nummers. Naast de nummers die gezamenlijk gespeeld werden met de leerlingen van de basisscholen, heeft zowel het opleidingsorkest o.l.v. Marc Dammers als het Harmonieorkest 2.0 o.l.v. John Brouwer ook nog een eigen repertoire ten gehore gebracht.

Muziekvereniging OLTO dankt voetbalvereniging Loenermark voor de gastvrijheid. De Basisscholen KBS De Poort en De Tweede Stee Loenen bedanken zij voor het begin van een fantastische samenwerking. Dat belooft wat voor de toekomst! Maar eerst….. vakantie!

Het was een prachtige, zonnige dag in het Lonapark. Het bleef nog lang gezellig.